Movienight(s) 7

I love you Phillip Morris Inte så roligt som man tror att det ska vara när Jim Carey är med, men ändå underhållande. Steven har fru&dotter. Är med om en bilolycka. Inser att livet är för kort för att leva i en lögn. Lämnar frun och börjar leva som öppet homosexuell. Bitvis så man tror man behöver en insulinspruta, bitvis lite.. töntigt. Lite fördomsfullt. Lite överdrivet. Men det är väl så det ska vara på film. Hmm. Jättebra att tag, jätterörig lite senare.

Toy Story 3 Uppföljare. Tecknad uppföljare. Råkade till och med se den dubbad, så jag missade Tom Hanks. Vill minnas att jag gillade den första. Vill minnas att jag har sett den andra. Vill glömma att den här finns. Akta er för den ondskefulla rosa nallen! Andy har växt upp och ska iväg till collage, varpå Woody och gänget (av misstag) doneras till ett dagis.

Black Swan Queen Amidala dansar balett? Med personlighetsklyvningar. Eller är allt en ondskefull konspiration planerad av Jackie från That 70s Show? Nina får rollen som Odette/Odile i Svansjön, men allt går utför när hon tränar för att bli den Svarta Svanen. Inte så fokuserad på själva dansen som jag hade förväntat mig. Fängslande handling, jobbig mamma, jobbig dansinstruktör.

Megamind En animerad film med Crazy Train i sitt soundtrack är en animerad film jag vill se. Megamind är en superskurk som alltid slåss mot superhjälten Metroman, ända tills han en dag lyckas döda honom. Då inser han att det inte är så kul att vara ond om ingen försöker stoppa en. Förutsägbar, klichéartad, något av en rip-off på Stålmannen, but I like it.

Inception
En dröm i en dröm i en dröm som är en dröm? Man förstår inte allt som händer, men man kan ändå inte slita blicken ifrån det. Cobb är mästare på att ta sig in i andras drömmar och sno information, men nu får han i uppdrag att göra den direkta motsatsen. Något som alla tror är omöjligt. Istället för att hämta ut information, ska han plantera in den. Den här filmen fascinerar mig något otroligt, och lämnar mig med ett stark behov av att lyssna på "Non, je ne regrette rien".


Kladdkakebakande morddömda interner.

a.k.a. Zara does The News.


This
. This amuses me.


Det var allt. Nu ska jag genast bege mig härifrån då jag egentligen inte hade tid att vara här in the first place.

Auto Correct FTW

Är du en av dom som tycker att T9 är jobbigt, för att det aldrig skriver som du vill? Då råder jag dig från att hålla dig så långt borta som möjligt från iPhone och dess geniala autokorrigering. Det ändrar en massa ord till saker som inte ens är i närheten. Oerhört jobbigt innan man vänjer sig. Oerhört störande. Och oerhört underhållande. Tillåt mig att demonstrera.


Gulliga smeknamn :) Or not.

iPhone, perfekt att använda till arbetssamtal. Or not.

:)

The Eternal Question. How do you turn off the auto erection?

Way to ruin the mood.


Är jag lättroad? LOL.

Bilder från DamnYouAutoCorrect. Click it, be amused. DO IT!

To-Do-List 2011

Nytt år, nya mål. Eller något liknande. En lista över otroligt viktiga saker att göra under 2011.

Att göra:
 • Mönstra
 • Cykla Halvvättern
 • Åka utomlands
 • Läsa fler böcker
 • Äta mindre choklad
 • Dricka mindre alkohol
 • Fylla 23
(Jag la till den sista så att jag visste att jag skulle lyckas utföra iaf en av sakerna..)

Att se:
 • Harry Potter & The Deathly Hallows Part 2
 • Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
 • Fast Five
 • Cowboys & Aliens
 • Season of the Witch
 • Gulliver's Travels
 • Green Lantern
 • Thor
 • Captain America: The First Avenger
 • Priest
 • Apollo 18
 • Red Riding Hood
 • Arthur
 • X-Men: First Class
 • Smallville Säsong 8-10
Verkar som om att min lista över viktiga saker att göra blev till en lista över viktiga filmer att se. Det är så det brukar vara i mitt liv. Så se fram emot många trevliga recensioner i år. (Borde jag ens få kalla det jag gör för att recensera?) Funderar även på att slänga in ett par bokrecensioner. Beror på hur bra det går med att läsa fler böcker..

Movienight(s) 6


The Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole Animerad film om ugglor. Hmm. Ett gäng onda ugglor kidnappar barn som de tränar till soldater och arbetare. Några kommer undan och beger sig mot det mytomspunna Ga'Hole för att be the Guardians om hjälp. Förvånansvärt mycket död för en barnfilm. 3 böcker intryckta i en film, och det märks. Hade de tryckt in de resterande 12 böckerna också hade vi sluppit uppföljare.

The Social Network Handlar om skapandet av Facebook. Teknikstudent på Harvard ska hjälpa ett gäng nissar att göra en sida kallad "The Harvard Connection" där studenter kan umgås. Istället snor han idén och gör Facebook. Och blir stämd så det skriker om det. Filmen handlar om rättegången, med återblickar till hur all hände. Bra, men lite jobbig. Inget jag vill se igen.

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader 2 av syskonen återvänder tillsammans med sin kusin. Caspian har växt upp, blivit kung och odlat skägg. (Illa) Båtfärd till ett gäng öar, en ångerfull drake, glänsiga svärd och grön dimma. Jag gillade inte boken, jag gillar inte filmen. För osammanhängande och ointressant.

Jonah Hex Serieförlaget som gav oss Superman och Batman krystar ur sig ännu en "hjälte" på film. (Jag använder termen hjälte väldigt löst i det här fallet..) Men.. ärret i hans ansikte? Hans väldigt plötsliga övernaturliga förmåga? Hästens namn? Om de inte ens kan få namnet på hans häst rätt kan man ju fundera på om de någonsin har öppnat en serietidning i sina liv. Filmen kan vara bra om man inte känner till serien. Vilket jag iofs egentligen inte gör. John Malkovich stör mig. Västern, för övrigt.

Fast & Furious The Return of Vin Diesel. Bilar, brottslingar, FBI-agent undercover, knark och bilar. Och bilar, såklart. 4e filmen i serien. Älskade den första, gillade den andra, hatade den tredje. Nu träffas Dominic och Brian igen för första gången sedan originalet.. and I love it.


Filmatisering av böcker/serietidningar, verklighetsbaserat och uppföljare. Har världens filmskapare slut på originella idéer?

RSS 2.0


"Vattenkranar
det är bra saker.
För när man inte
vill ha mer vatten,
då kan man vrida av.
Men med dig, Zara,
vete fan hur vi ska göra.."