Slogan Generator

Welcome To Zara Country.
LOL, testar "The Advertising Slogan Generator", försöker hitta en bra slogan till min profil. Går väl lite så där får man väl säga..


Why Have Cotton When You Can Have Zara?


Indeed.


Watch Out, There's a Zara About.Kunde inte ha sagt det bättre sj.I'm Only Here For The Zara.


Jaa, vf skulle du annars vara här? ;P


Have a Zara and Smile.Or don't. Your call.

There's Only One Zara.


"There can be only one.."


The Joy of Zara.


You know you want it.


Do The Zara.Ingen kommentar.

Don't Leave Home Without Zara.


Finns nu även i fickstorlek.


The Science Of Zara.


En vetenskap som inte redigt går ihop.


Don't Get Mad, Get Zara.Varför kändes inte det där direkt positivt..?


Who Would You Have A Zara With?Mig..? Förhoppningsvis.


Dude, You're Getting a Zara!


Precis vad alla vill ha i födelsedagspresent.


Life's Pretty Straight Without Zara.Ärligt. Är så road av den här att jag inte ens kan komma fram till en riktig kommentar till den..


No Zara, No Comment.


Precisely.


Snap! Crackle! Zara!LOL!! Something snapped, allright..Gonna Be a While? Grab a Zara.Pausunderhållning.


You Can Really Taste The Zara!Det beror på vem du är. Jag kan inget lova.


There's no Wrong Way to Eat a Zara.Hahahahaha.. *försöker andas*


8 out of 10 Owners who Expressed a Preference said Their Cats Preferred Zara.Jag är inte förvånad.Behold the Power of Zara.Någon gång snart ska jag sluta vara så här lättroad. Kanske.


That's Handy, Harry! Stick It In The Zara.


WTF!?!


If You Like A Lot of Chocolate on Your Zara, Join Our Club.Pervon. "..." Vart anmäler man sig?


How Many Licks Does it Take to Get to the Center of a Zara?


You'll just have to try and find out, won't you?


Have Zara Your Way.Detta är inte Burger King.


Vorsprung Durch Zara.Advantage through Zara. Men bara om du är från Tyskland. Tydligen.


I Wish They All Could Be Zara Girls.Zara - The New Hugh Hefner.

Nej, tror jag ger upp det här, gick inge vidare. Verkade som en bra idé först, men det sprack. Back to the drawing board.

How long could you survive chained to a bunk bed with a velociraptor?

41 seconds

I am now considered the queen of time-wasting activity. 
(At least I won't waste so muck time chained to the bunk bed..)

What's my blog rated?

LOL! Var bara tvungen att testa, var rätt så säker på att min blogg inte innehöll något farligt och skulle få vara tillåten för alla, men icke..

OnePlusYou Quizzes and Widgets

 

Parental Guidance Suggested! Haha. Some material may not be suitable for children? Vad nu då? LOL, tur att jag inte skriver för barn då. (Törs inte tänka på vad jag hade fått för rating om det hade funnits en svensk sida som hade ett sånt här test..)

 Konsten att roa sig med Google 2: The Predictive Fill Tool

((Jag vet.
"Konsten att roa sig med Google 1" skrevs för en evighet sedan, men jag har helt enkelt inte känt för att fortsätta.
Until now, that is.))

On with the business then.

The Predictive Fill Tool alltså. Låter kanske inte så skoj, men det är det. (I min värld iaf)

För er som inte vet vad detta handlar om så kommer nu en kort och väldigt obegriplig förklaring à la Zara.

Alltså. Google. Där söker man efter saker. Man skriver in det man vill hitta i sökfältet och trycker sedan på Enter. (Så, nu har ni fått lära er att googla också..) Kanske har ni lagt märke till att när man börjar skriva så tvingar Google™ på en en massa olika förslag på vad andra har sökt efter. Kanske är det så att det är just det du vill söka efter nu. Men mest troligen inte.
Iaf.
"Predictive Fill" är just detta, att google försöker förutse vad du ska skriva.

Tillåt mig att demonstrera.Efter varje föreslagen sökning får man även se hur många resultat sökningen i fråga har. Här ser man till exempel att det finns 22,5 miljoner resultat för "why can't i own a canadian", medans det bara finns 2 miljoner resultat för "why can't i get pregnant". Detta får mig att dra slutsatsen att allt fler vill köpa sig en kanadensare istället för att skaffa barn. Och när jag tänker efter så inser jag att.. Jaa, varför inte? Kanadensare är trevliga. Tro mig, jag har varit i Kanada.


Nu tar jag för givet att alla förstår principen med detta "experiment", nu ska jag delge er några av mina senaste sökningar. Brace yourselves.Hur gör man barn? Visst känns det tryggt att veta att dagens ungdomar kan lista ut hur fortplantning funkar på egen hand. Speciellt med tanke på hur mycket gnäll det brukar vara från lärarnas håll när det vankas sexualundervisning i skolorna..
För övrigt så är det enda som fått fler resultat "hur gör man en blogg". Skönt att se att ungdomarna har skilda intressen. Vi som inte vill fortplanta oss får blogga istället.

Vad gör du om framhjulet släpper i en kurva? Detta kan ju onekligen vara bra att veta. Det vill bara till att man tänker på att googla fram svaret innan man ger sig ut i trafiken.
Jag måste ju påstå att alla de förslagna frågorna är väldigt viktiga, och tåls att funderas på. Men jag måste nog ändå påstå att min favorit är "Vad gör man när man har tråkigt?" Och svaret är? Googlar, såklart! LOL.
Någon mer än jag som tror att de 2 sista frågorna på något sätt går hand i hand? Jag menar, man borde ju ha listat ut svaret på den första om man behöver fråga sig den andra.."Varför är" borde ju ge väldigt breda och filosofiska frågor som resultat. Ungefär som "Varför är Simpsons gula och inte rosa?". En väldigt djup fråga. Men vad jag egentligen sitter och funderar på just nu är varför Åke är sjuk, kan det ha varit något han åt?
När vet man att man är kär? Förhoppningsvis i god tid innan man vet något av det andra. (förutom det näst sista, vet inte var det kom ifrån..)
För att han slutar att fungera så fort man ber honom att göra flera saker samtidigt.
Ibland måste man ju bara erkänna att en del saker är så mycket roligare på engelska, därför ska vi nu testa det också. And I don't know what I am sinking about..What the hell? Vad är det för folk som bor i staterna egentligen? (Och ja, jag tänker helt ignorera Storbritannien i den här frågan, eftersom jag aldrig kan tro något ont om landet som gav oss Harry Potter och bisexuella scifi-hjältar. Och även om jag skulle räkna med dom, så kvarstår det faktum att det är mycket mer folk i USA, så resultatet är troligtvis deras fel ändå.)
Anyway. Här märker man igen hur 2 av frågorna hör ihop. Nämligen de två första, eftersom svaret är detsamma. (Ouch, det gjorde fysiskt ont att förolämpa Mac, men det faktum kvarstår att ingen vid sina sinnens fulla bruk skulle inhandla en..)
På tal om "when should i harvest my weed".. Nej föresten, jag tänker inte kommentera..Tack!! Jag har alltid funderat på vart rommen tar vägen. Känns skönt att veta att jag inte är ensam om mina funderingar. Btw, om du funderar på svaret till "why is the man driving in the kitchen" så kan det ha att göra med att rommen är borta..
LOL. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga om det här.. Lite sorgligt att "why do i have no friends" har flest resultat. Världen vore så mycket mer intressent om frågan "why do i have to be mr. pink" ställdes lite oftare.. (Ta av dig den rosa kostymen så kanske vi kallar dig något annat..)
För att han är dum i huvudet. WS är något som borde vara förbjudet. Eller iaf utföras där jag slipper se och höra om det. Någonsin. Och då menar jag att jag vill inte höra om det på google heller, så sluta fråga.What the hell is quality? Google.
Antingen är det så att alla föreslagna sökningar har något att göra med att gå i pension/bli gammal eller så är det så att jag börjar få slut på idéer om vad jag ska googla..
Nu ska jag sova. Försökte övertala mig själv om att jag skulle fixa med det här imorgon. Men jag är svår att övertala ibland. Så jag satt och googlade, klippte bilder och skrev kommentarer istället för att sova. Och nu ska jag gå upp och gå till jobbet om 2 timmar. Lyckat.

Förlåt, men det var för roligt för att låta bli. För att citera Shane McCutcheon om gaydar: "Everyone's got it. You just have to tune it in." Eller varför inte ladda ner det? LMAO. Förlåt, det är inte roligt egentligen..


Ollivander's Wands

(Bare with me now...)
Okay then, just for the fun of it. Or maybe, possibly because I am a giant nerd..
Wood type: birch
Length: 11 inches
Core: Kelpie Hair

get your own wand!Birch
With the exception of the mysterious elder, the Birch is the earliest of the forest trees. Though they make beautiful, smooth wands with a nice sheen if polished, birch is nevertheless known for it's 'flaky' qualities. The bearer of this wand could not be more different, in fact those who find a Birch wand has chosen them tend to be some of the most logical thinkers or strategists. These wands excel at driving out evil spirits, and for Purification spells. They are also very good for spells involving structures, support, shielding, warding, and cleansing.
Birch's personality is Happy
Element: Air

Kelpie Hair
Kelpie hair comes from the mane of a Kelpie, a water demon commonly found in Brittain and Ireland, who often takes the shape of a horse. The most famous Kelpie is referred to by Muggles as the Loch Ness monster. Kelpie's are adaptable creatures, and thus the wand is a good core for most types of magic, but especially water magic.

Get your own wand!

Alltid dessa frågelistor.

Personfakta
Namn:
Zara Agneta Viktoria Wiberg Timonen (överdrev jag nu?)
Kön: Ja
Ålder: 21
Längd: 167,5 cm om jag sträcker på mig
Smeknamn: Gåsmongot? Haha.
Hårfärg: Blonderad.
Ögonfärg: Gröna (om jag får bestämma)

Har du någonsin..
Ätit sushi:
Nej, och känner mig inte så sugen heller.
Stått på scen: Nope
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Klättrat på berg:
Njae, vet inte om jag skulle kalla det ett berg.. Men jag har klättrat med klätterutrustning.
Sett vita huset: Ooja, på tv.

Antingen eller

Kallt eller varmt:
Varmt i luften och kall dricka.
Spets eller satin: Satinlakan och spetsunderkläder.
Regn eller snö: Inget, men helst regn.
Rosor eller tusensköna: Allergi
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet

Gillar du någon just nu från det motsatta könet:
Nej
Vet den om det: Ja..?
Vad tittar du på hos en man: (Förlåt, men jag kan inte låta bli att skratta åt att överskriften är "motsatta könet" och sedan frågar de om män.. Tänk om det är en man som ska svara då?) Personligheten är självklart det viktigaste, men det första jag lägger märke till är nog håret.

Inom de senaste 48 timmarna

Kramat någon:
Ja
Kommit sams med dina föräldrar:
Måste man inte komma osams först då?
Bråkat med en kompis: Nej, det gör jag typ aldrig, för jag är så älskvärd. LOL.

Gillar du att

Ge kramar:
Ja
Ge massage:
Om personen i fråga bjuder igen.
Gå promenader i regnet: Kan vara uppfriskande ibland.

Övrigt

Vad gjorde du förra sommaren:
Haha, jag minns inte ens vad jag gjorde förra veckan. Tror inte jag gjorde något speciellt..? Var i Tunisien i april så det blev ingen större resa på sommaren sen, möjligen Göteborg eller något liknande.
Svär du för mycket: Vad är definitionen för "för mycket"? Men nej, det skulle jag inte tro.
När duschade du senast: I morse kl 6.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svart.
Vilken låt lyssnar du på just nu:
Creek Mary's Blood
Vad är bredvid dig just nu: En vägg på ena sidan och en pall på den andra.
Hur ser ditt skrivbord ut: Träfärgat, rätt så litet med en hylla och en låda.
Har du en lavalampa: Ja, men jag använder den inte.
Hur är vädret just nu: 11grader och relativt vindstilla.
Vad gjorde du igår kväll: Såg på The Tonight Show with Conan O'Brien.
Vem pratade du sist med på telefon: Sara
Vad gör dig glad: Trevligt sällskap.
Vart skulle du vilja åka: Nya Zeeland, Egypten, Marocko, Tanzania, Kambodja, Indien, Australien, Hawaii och överallt annars med.
Vill du ha barn: Helst inte, men man vet aldrig.
Vad ska dom heta: Elton, Holland och November. LOL, fast om jag ska ha barn ska jag antagligen inte ha så många.

Ännu en frågelista..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 – vad står där?
"...clue to some great discovery!"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Slog i väggen..

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Ojdu. Ser typ aldrig på tv. Hmm..Var nog "Tal till nationen" med Magnus Betnér.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
10, typ. (22.14)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Boy and the Ghost, Tarja Turunen.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Nån timme sedan, hade vart i Ohamn och lämnat brodern vid färjan.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Slash.

8. Vad har du på dig?
Pyjamasbyxor, line, morgonrock.

9. Drömde du något inatt? I så fall – vad?
Det gjorde jag säkert, men jag minns typ aldrig vad.

10. När skrattade du senast?
Hela tiden? Haha, jag vet inte..

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
"Doughter of the Moon" av Luis Royo.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Min brors polisonger.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Utmaning? Det skulle jag nog inte kalla det.

14. Vilken var den senaste film du såg?
Inkheart.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett hus och en jorden-runt-resa.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Tror inte det finns något viktigt som det inte är någon vet redan.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
(Fråga mig inte hur, men..) Jag skulle göra så att alla människor blev behandlade lika, oberonde av kön, etnicitet, sexuell läggning eller politisk åsikt.

18. Tycker du om att dansa?
Ja, men jag är inte bra på det.

19. George Bush?
Helst inte.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Haha, konstigt nog har jag bara pojknamn på lager.. Elton, Holland och November. Men eftersom jag inte ska ha några barn så behöver jag ju inte fundera över ett flicknamn.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Överväga kan man väl alltid göra.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Om det mot förmodan finns en "pärleport" så kommer jag nog aldrig vara i närheten av den.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Vem som.

How evil are you?


How evil are you?

Questions, questions.. (3 saker)

Försöker svara enligt principen att ta det första som faller mig in, även om det egentligen inte är det viktigaste eller bästa svaret.

3 saker som jag gillar:
1) choklad
2) umgås med vänner
3) pussel

3 saker som jag tycker illa om och som skrämmer mig:

1) blommiga tapeter
2) zombies
3) bristfälliga mejeriprodukter

3 viktiga saker i mitt rum:

1) datorn
2) sängen
3) min body lotion (skulle inte klara mig utan den..)

3 slumpvis valda fakta om mig:

1) är van att ha något drickbart inom räckhåll på heltid, känner mig snabbt uttorkad annars
2) lider av en obotlig fascination av drakar
3) älskar slash, och då menar jag inte gitarristen

3 saker jag vill göra innan jag dör:

1) åka till Nya Zeeland
2) äga ett hus
3) undvika att mina vänner dör innan mig

3 saker som jag inte kan göra:

1) sjunga
2) erkänna att jag har fel
3) spela schack enligt de riktiga reglerna

3 saker som jag säger mest:
1) "I min värld.."
2) LOL
3) Annars då? Kommer du hit ofta?

3 kändisförälskelser:

1) Bruce Willis (Här ska tilläggas att det var länge sedan, när han fortfarande såg fräsch ut)
2) Angelina Jolie
3) David Tennant

3 stycken som jag tror kan svara på dessa frågor:

1) Någon som känner för det
2) Någon som vill
3) Någon som har lust.

Hos tatueraren.

Jag vet inte om det på något sätt har kunnat undgå någon, haha, men jag har iaf varit hos tatueraren idag. Slänger väl upp lite bilder så ni får se hur det blev..Gjorde faktiskt ont som satan, det hade jag väl egentligen inte förväntat mig. Haha, har ju hört att det ska göra ont på foten, men jag har som vana att inte tro på vad folk säger.. Blev ju inte precis bättre när tatueraren själv säger att det inte är så farligt. (Innan vi började) Sedan när han hade kört ett tag så sa han att det gör ju faktiskt jävligt ont på foten. Tack för det då..

Efteråt gjorde jag om min ankh på underarmen. Under tiden han höll på med den så gjorde det fortfarande mer ont i foten än på armen. (Och det gör det fortfarande.) "Du kommer ju inte kunna gå på flera dagar" sägar han då. Hade ju varit trevligt att veta lite innan kanske? Haha, ser verkligen fram emot jobbet inatt, kommer bli skoj att se hur det går.. (Eller OM det går, kanske man ska säga)

Och för alla er som jag vet har funderat på det... JA, han har ett namn, precis som de andra. Toivo. ("Hopp" på finska, för er som inte vet..)

Nej, nu ska jag ta och halta iväg ut i köket och försöke hitta något att dricka.

Ny tattoo idag.

LOL.

Om 2 timmar ska jag vara där.
Fan va ont det kommer göra =)))

Tänkte bara tala om det.. LOL. Återkommer med bilder.

URL-lek, bara därför att..

(LOL. Jag har verkligen inget bättre för mig just nu.)

Okej, this is the deal: "Skriv in alfabetets bokstäver i tur och ordning i browserns adressfält, lägg sedan ut de föreslagna adresserna med kommentarer."

Vitsen med detta är alltså att informera allmänheten om vilka sidor jag besöker, och sedan försöka bortförklara vad jag gjorde där. Eller något liknande. Here we go then.


A - http://www.amazon.co.uk/ Haha, behövs det egentligen någon förklaring? De har allt. ALLT.
B - http://www.blocket.se/ Kan vara bra att ha när man letar bil eller kollar katter.
C - http://cdon.se/ Jag är beroende av CDON. Det är deras fel att jag har så många filmer, inte mitt.
D - http://www.designadinblogg.se/ LOL, jag har gjort min design själv, jag lovar..
E - http://www.ellos.se/ Köpte min crosstrainer där.
F - http://www.facebook.com/ Är det nu man ska skämmas? Finns inte mycket annat man kan göra om man vill ha koll på vad folket har för sig..
G - http://www.google.se/ Självklart. Skulle aldrig klara mig utan det.
H - http://hitta.se/ För varför ska man egentligen svara i telefonen om man inte vet vem som ringer?
I - http://www.imdb.com/ Filmnörden, det är jag det.
J - http://www.jackpotts.com/ Kattuppfödning i Skåne, härifrån kommer en av mina älsklingar.
K - http://www.kelkoo.se/ Kommentar överflödig, I think.
L - http://www.lunarstorm.se/ Correction: Det är nu man ska skämmas.
M - http://www.mininova.org/ Vast? Vadan detta nu då? Förstår inte vart den sidan kom ifrån..
N - http://www.netonnet.se/ Köpte min datorn där, och konstigt nog även min gitarr..
O - http://www.olvemarks.se/ Att åka utomlands är väl aldrig fel?
P - http://www.stockholmpride.org/ LOL, tycker att de ska hosta ur sig ett program snart, men icke..
Q - http://www.synonymer.se/?query Synonymer kan vara bra att ha när man vill vara dryg på ett nytt sätt. Haha.
R - http://rfsl.se/ Håller koll på nyheter, bland annat giftermålslagstiftningen.
S - http://sfbok.se/ Jag = nörd = sant.
T - http://tankafett.com/ Vadå? Jag laddar inte ner saker, det är ju olagligt..
U - http://undertexter.se/ Vadan detta? Vet inte var den kom ifrån..
V - http://www.vv.se/ Jag/brodern haver kollat upp registreringsnummer.
W - http://sv.wikipedia.org/ Nästan lika bra som google, fast inte lika pålitlig.
X - http://www.chibitoaster.com/bond_cover_f.jpg LOL, yes, that is what I do with my free time.. Fanfiction!!
Y - http://www.youtube.com/ Kommentar överflödig.
Z - http://zatan.webblogg.se/ Ego? Vem, jag?
Å - http://sv.netlog.com/ Haha. "Å" är ju verkligen ett bra ställa att ha Netlog på, men ändå..
Ä - http://www.blocket.se/ Favorit i repris.
Ö - http://www.google.se/ Favorit i repris.


Okej, i ett försök att sammanfatat det hela:

8 sidor som sysslar med försäljning.
5/6 sidor som hjälper en hitta information av något slag..
3/4 communitys. (Räknas IMDb som community? Om inte, tänk dig att  den ligger i kategorin över.)
3 nerladdningssidor.
2 bloggar.
2 "gay-sidor." (Det där lät väldigt respektlöst, men wtf..)
1 kattuppfödning.
1 sida som hade med fanfiction att göra. (Ok, "fanart" kanske är den rätta termen i detta fal..)

Med tanke på att 85% av tiden jag spenderar på internet har med fanfiction att göra, så blev det en rätt så bra fördelning ändå. LOL. Ok, jag får väl erkänna att postorder är något jag sysslar med också..

"Fanfiction-reader by day, shopper by night.." Hahaha..

The Tonight Show with Conan O'Brien

Äntligen.

Efter en hel evighet utan en rolig irländare i rutan är han äntligen tillbaka. Jag pratar självklart om Conan O'Brien: världens roligaste irländare, kanske även människa. Om nu irländare kan räknas som människor. (No offence, Graham Norton)

Efter 15 år som ovärderlig programledare på Late Night har han nu flyttat till LA och tagit över the Tonight Show efter Jay Leno. Många (bl a jag) var oroliga över att mycket skulle ändras pga den tidiga(re) sändningstiden. Räds icke, Conans underliga humor, töntiga illustrationer och väldigt onödiga men oumbärliga "string-dance" finns fortfarande kvar. De har nu en betydligt större studio, och törs jag säga det? Kanske är den nya studion till och med snyggare än den gamla..

Andy "Snälla försvinn ur mitt liv" Richter är tillbaka, och pga det har Max´s roll tonats ner betydligt. Tack som fan för det, Andy ditt svin. Hela Max´s band är kvar, fast de har nu bytt namn till "The Tonight Show Band". (Jag undrar verkligen hur de kom på det namnet.) La Bamba har fortfarande kvar sin hatt, och redan i andra programmet var den i vägen för kameran. "La Bamba, get your hat out of the shot!" LOL.

On a totally unrelated topic så stängde mitt musikprogramm av sig nu. Han skulle tydligen installera en uppdatering. Hade ju varit snällt om han hade sagt till innan.

En sak som jag blev lite besviken över var att Bessie Lou inte längre finns kvar. (För er som inte vet så är Bessie Lou den soffa + fötölj som gästerna satt i under intervjuerna.) Nu har de en ny, helbrun soffa +  fötölj som tydligen inte har något namn (än). Varje gång de hade inslaget kallat "celebrity survey" så kallade Conan alltid soffan vid namn. Men inte nu längre. (Snyft) Kanske är det bara så att de inte har döpt den än, jag väntar med spänning. Jag är rätt så övertygad om att det är en kille.

Men för att se positivt på det så finns ju Celebrity Survey iaf kvar. Tillsammans med "In the year 2000", fast det heter numera "..3000" och de har köpt in nya kragar. Man får väl vänta och se om det är några av de gamla inslagen som har tagits bort.

En ny sak som jag hoppas fastnar är smeknamnet "Coco". I de 4 första avsnitten var det någon som på något sätt hänvisade till Conan på detta sätt. Den andra som gjorde det var Tom Hanks, och Conan har lovat att stämma honom om smeknamnet fastnar.

Den som lever får se. Nu måste jag starta om datorn för att få de nya iTunes-uppdateringarna. Over and out.

Bisexualitet och Betnér.

Såg precis Magnus Betnérs "Tal till Nationen." (Eller ja, det slutade för 39 minuter sedan, men det låter alltid bättre att säga att man precis har gjort något, tycker ni inte?)

Efter det (för 34 minuter sedan) skulle jag sammanfatta showen på Twitter. Då märkte jag att "Vem-det-nu-än-är-som-har-utvecklat-stavningsprogrammet-i-Firefox" påstår att ordet "bisexualitet" är felstavat.  Efter lite snabbt experimenterade märker jag att både "homosexualitet" och "heterosexualitet" anses vara rätt. Snacka om diskriminering against the fence-sitters. LOL. Detta borde ju bara det yttersta beviset på att det är okej att vara gay (det rimmade, btw) men inte riktigt lika okej att vara bi.
(Kom precis på något som rimmade med bi: "Det är utopi att vara bi". LOL)
Inget illa menat mot bisexuella, of course. Jag har väldigt stor respekt för alla bisexuella. Eller nja.. 3 av dem i alla fall, kanske 4 om jag är på bra humör. Om man nu inte räknar med Megan Mullally, men truth to be told: vem gör det?

Nu kom jag på ett tredje rim som jag bara måste delge er: "Det är retro att vara hetero." Haha, jag borde inte på befinna mig i närheten av datorn när jag är på sånt här humör. Hoppas inte det är alltför många som lider av det.

(På tal om rimning, hur kul vore det inte om det hette "rimming" på engelska?)

Jag är rätt så säker på att det var något jag skulle komma fram till i slutet av det här inlägget, men jag blev för distraherad av all rimming (Hmm..?) så nu vet jag inte längre.

Kan ju passa på och informera om att jag inte tyckte Betnér var lika rolig som han brukar vara. Det började väldigt bra, men sedan kom han in alldeles för mycket på amerikanska presidenters diverse folkmord och sedan slutade det med att han försökte säga "knulla" så många ggr som möjligt. Han nämnde iaf enhörningen.

RSS 2.0


"Vattenkranar
det är bra saker.
För när man inte
vill ha mer vatten,
då kan man vrida av.
Men med dig, Zara,
vete fan hur vi ska göra.."