Movienight(s)

Kommer ni ihåg för cirka 3k år sedan då jag brukade använda den här bloggen för att skriva filmrecensioner? Inte? Nej, inte jag heller. Men tänkte hur som helst att jag skulle göra ett nytt försök, men då jag inte orkar anstränga mig så blir det i kortaste laget.

Därför tänker jag nu sammanfatta de 5 senaste filmerna jag har sett med 20 ord eller mindre var. Enjoy.

^~*~^

Alice in Wonderland "When that day comes I shall futterwacken... vigorously." Jag önskar att Johnny Depp vore min bästa vän. Den var så bra så jag överväger att köpa den. Om ett par år när den är billig.

The Twilight Saga: Eclipse Är det förbjudet att le i den här filmen? Har de ens läst boken? Jag vill köpa både boken och filmen för att sedan elda dem. Ps. Edward är asful. Go, Alice!

Clash of the Titans Tror aldrig jag har sett något glittra så mycket som Zeus's rustning. Underhållande, men killen från Avatar borde haft längre hår.

The Book of Eli Långdragen, väldigt ljus, med en människoätande tant och stark Bibel-fixering. Mila "That 70s Show" Kunis överraskar. Ps. Denzel är blind.

Remember the Titans I love it :) Sport-film där svarta och vita tvingas spela i samma lag under.. 70-talet? Jag grät för jag är lättpåverkad.

^~*~^

Och ingen behöver påpeka att jag bevisligen inte kan räkna till 20.

Och bara för att jag vet att alla vill se... Johnny Depp som The Mad Hatter doing the FUTTERWACKEN! (Obs, detta är inte originalmusiken.)

Och bara för att jag älskar när han säger "vigorously".

Och bara för att jag ville ha en fjärde mening som börjar med en konjunktion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0