Movienight(s) 5

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Förvånansvärt bra. (Men vf i helvete dansas det i tältet?) Harry, Ron och Hermione sitter för en gångs skull inte i ett slott hela filmen. Istället är de på jakt efter Voldemorts horrokruxer som måste förstöras innan han kan dödas. Mmm, Malfoy Manor. Bellatrix äger alla. Utom Severus. Varför är det inte mer Severus i den här filmen? Och Grindelwald. And OMFG the SNATCHERS! Did you see that?? Honestly, I didn't notice anything else when they where in picture..

The Sorcerer's Apprentice Nicholas Cage som vi alltid vill se honom. Balthazar Blake och Maxim Horvath var en gång Merlins lärjungar. Maxim gick för länge sedan över till Morganas sida. Balthazar letar nu efter en av Merlins ättlingar som sägs ha kraften att besegra Morgana en gång för alla. Roande men lite töntigt. Väldigt tydligt att det är gjort för en ung publik.

The Last Templar (Miniserie efter boken av Raymond Khoury.) Märks att det är en miniserie. Skulle behöva lite mer spänning. Mer tempo. Mer allt. Tjuvar utklädda till tempelriddare snor värdefulla föremål från en utställning. Arkeologen Tess är mer intresserad av att få tillbaka en "avkodare" och hitta tempelriddarnas förlorade skatt än att få fast tjuvarna. Ett något ostabilt samarbete med CIA-agenten Sean följer.

Team America: World Police WTF? Puppets? PUPPETS? I am not amused. (Okej, det var lite roligt med de svarta katterna..) Ett gäng amerikaner jagar terrorister som har massförstörelsevapen, men lyckas mestadels förstöra allt som befinner sig i omgivningen. Oh, and did I mention the god damned puppets?

Ghost Town Ricky Gervais spelar tandläkare som dör under en operation, men de lyckas få liv i honom igen. Efter det kan han se döda människor. Roande, med endast en antydan till det typiska "Gervais-överdrivandet".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0