Oh, the Despair! Och Grekland.

Jag minns för bara några dagar sedan när jag precis hade gjort mitt snakebite.. (Som i piercingen, inte drinken. Fast drinken vore inte helt fel den heller nu..) Anyway. En snakebite-piercing går ut på att ha 2st labretter, en på varje sida där nere. Vilket jag hade, ända tills idag, och jag var äckligt nöjd. Ända tills svullnaden lägger sig runt den nyaste barbellen och man märker att.. Jomenvisst. De sitter ojämt. I am seriously not amused.

Folk hävdade förgäves att det inte märktes, men jag vet att jag hade stört mig på det något så förbannat. Så därför lever jag nu med endast 2 labretter. Tills det gamla hålet läker och jag gör en ny, vill säga. ☺ Nästa gång ska jag undvika att lyssna på när mor säger att markeringen sitter rätt. Det är hennes fel allting.


Lägg märke till det oläkta hålet efter den vänstra labretten.
Inte ens i närheten av samma höjd som den högra..

*****Tillåt mig att muntra upp mig själv med en bild från Hotel Seagull i Agia Marina på Chaniakusten. Eller närmre bestämt, en bild på utsikten från baren på deras tak. Det finns inget som gör drinkarna godare än en Medelhavsutsikt.

Efter många om och men, (och kommentaren "det kommer sluta med en weekend till Gotland") så har vi nu till slut bokat Grekland. Det blir Kreta den 30e september, och jag har redan börjat räkna på växelkursen för euron. För en gångs skull hade vi sinnesnärvaro nog(och tro mig, det är ovanligt för oss) att boka flyget från Kalmar. Vilket innebär att jag för första gången i mitt liv slipper 4-6 timmar av bil/buss/tåg innan jag flyger utomlands.

Nu ska det bara inhandlas nya solglassögon, and then I'm all set. Så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0