Det finns alltid.

En något annorlunda frågelista. Fast egentligen inte.


Saker som alltid finns i min/mitt...

Kyl: Crème Bonjour Vitlök, blåbärssoppa och överdrivet mycket vatten. Ibland choklad.

Frys:
Bröd. Eftersom jag inte kan äta bröd som legat framme mer än en dag så har jag allt fryst och tar bara upp en skiva varje morgon..  Och isbitar för när jag ska ha vatten när jag cyklar.

Skafferi:
Haha, kattmat och öl? Jag har egentligen inget som står i skafferiet, möjligen knäckebröd då. Och riskakor, fast de står i skåpet över kylen, räknas det?

Handväska:
Känner att jag har lite brist på handväska. I axelremsväskan som jag använder ibland finns oftast drinkparaplyer och diverse olika kortlekar.

Sminkväska: Har ingen sminkväska.. Jag minns en tid på mellan-högstadiet när jag faktiskt brydde mig. Jag var ung, jag visste inte bättre.

Badrumshylla:
Tandborste, tandkräm, Listerine och rengöringsmedel till mina piercingar.

Tvättkorg:
Trosor. Det är det enda klädesplagget som lyckas komma så långt, resten brukar ligga på golvet eller längst ner i sängen ända tills det är tvättdags.

Skohylla:
Skor? Vanligtvis skor jag inte använder så ofta, för de andra brukar stå på golvet framför hyllan.

Förråd: Oj.. Mina vinterdäck? Och cykelpump och extraventil till hybriden. Tycker det är så praktiskt med en cykel som inte går att pumpa med cykelpump utan extra ventil.. Och ännu mer praktiskt att de faktiskt upplyste om det när man köpte den. (INTE.)

Hjärna:
Inget?

Jackficka:
Använder inte jacka så här års.. Bara på jobbet (typ) och då har jag jobbtelefonen, nycklar och diverse klisterlappar med "HJ" på.

Kryddskåp:
Vitlök & chili. Behöver man verkligen något mer? ;)

Barskåp:
Önskar jag hade ett barskåp. Gin är väl det som finns oftast. Eller öl och mousserande vin.

Köksbänk:
Vattenkokare och cirka 3tusen olika kartonger med te. Och mitt Herbalife-pulver. Och ibland diverse siameser som tror att de får vara där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0