Inhandlande av skor

Är jag i fel ordning nu? Hehe.

Anyway.

Igår var jag inne i Kalmar för att växla pengar inför Bulgarien. Jag var även i behov av ett par sandaler. Därför tog vi vägen förbi Skokällarn när vi skulle till Forex. De stora "Super Sale"-skyltarna i fönstret bådade gott, men självklart var det inte rea på just de skorna jag ville ha. Som vanligt.

I alla fall.

Hade bestämt mig för vilken modell jag ville ha och plockade fram ett par 39or. Hann inte mer än trä på en ena på foten innan jag märkte att de var alldeles för stora. Jag mummlade lite obestämt för mig själv och bytte dom mot ett par 38or. Skorna satt relativt bra, och jag började promenera runt lite i affären för att se om de var sköna.

När jag passerar dagens shopping-assistent also-known-as min mor, så yttrar hon de mest förrädiska ord jag någonsin har hört komma ur hennes mun.

"Du kanske skulle prova ett par 37or.."


NOOOOOOOOOOOOOO!!
Aldrig att jag tänker erkänna att jag kan ha 37. Never, I tell you, never!!

Efter många om och men inhandlade jag de skammligt dyra sandalerna. Om någon undrar så valde jag ett par 39or. I alla fall så kan ingen bevisa något annat, nu efter att jag har skrapat bort 38-märket som satt i skorna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0