Twitter

Ett nytt verb har skapats i Zaras Värld: twittra (att twittra, jag twittrar, har twittrat) att "microblogga". Går helt enkelt ut på att svara på frågan "Vad gör du?" med upp till 140 tecken.

Onödigt säger ni? Nej nej nej, säger jag. 

Då mitt bloggnamn (Zatan) var upptaget (Vafalls? Namnstöld, din jävel..) så fick jag falla tillbaka på ett av mina gamla smeknamn, nämligen "Svinto". Detta namn som jag fått av min generösa bror när jag var yngre. Tacksamt, tacksamt. (10 poäng till den som kan lista ut vf han kallade mig så) Men för att inte bli stämd av Cederroths rengöringsmedel (troligt) så anpassade jag det lite. Jag kan df nu hittas på http://twitter.com/Zvinto. Nu ska jag genast erkänna att det inte alls var min minimala fruktan för stämmingar som gjorde att jag stavade det med  mitt karakterisktiska Z, utan det faktum att "Svinto" faktiskt redan var upptaget..

Började direkt leta efter roliga folk vars twitter jag kunde följa. Hittade rätt så fort Magnus Betnér, Conan O'Brien och ett gäng andra trevliga männsikor. Och efter ett tag hände det sig att jag råkade snubbla över en av mina favoritförfattare, fast hon egentligen inte alls är författare. Eller? Inte vad jag vet iaf. Nu ska jag nog inte ge ut hennes namn här, (Cheryl, you rule my world) men jag måste bara undra hur någon människa kan använda ordet "porn" så många ggr på 140 tecken?? Did I say that out loud? No, I didn't think so..

Nej, nu ska jag sluta med det tjafset och faktistk göra något. Och då menar jag självklart gå och läsa lite p0rn a´la Miss Dyson. Jag är skadad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0