Bisexualitet och Betnér.

Såg precis Magnus Betnérs "Tal till Nationen." (Eller ja, det slutade för 39 minuter sedan, men det låter alltid bättre att säga att man precis har gjort något, tycker ni inte?)

Efter det (för 34 minuter sedan) skulle jag sammanfatta showen på Twitter. Då märkte jag att "Vem-det-nu-än-är-som-har-utvecklat-stavningsprogrammet-i-Firefox" påstår att ordet "bisexualitet" är felstavat.  Efter lite snabbt experimenterade märker jag att både "homosexualitet" och "heterosexualitet" anses vara rätt. Snacka om diskriminering against the fence-sitters. LOL. Detta borde ju bara det yttersta beviset på att det är okej att vara gay (det rimmade, btw) men inte riktigt lika okej att vara bi.
(Kom precis på något som rimmade med bi: "Det är utopi att vara bi". LOL)
Inget illa menat mot bisexuella, of course. Jag har väldigt stor respekt för alla bisexuella. Eller nja.. 3 av dem i alla fall, kanske 4 om jag är på bra humör. Om man nu inte räknar med Megan Mullally, men truth to be told: vem gör det?

Nu kom jag på ett tredje rim som jag bara måste delge er: "Det är retro att vara hetero." Haha, jag borde inte på befinna mig i närheten av datorn när jag är på sånt här humör. Hoppas inte det är alltför många som lider av det.

(På tal om rimning, hur kul vore det inte om det hette "rimming" på engelska?)

Jag är rätt så säker på att det var något jag skulle komma fram till i slutet av det här inlägget, men jag blev för distraherad av all rimming (Hmm..?) så nu vet jag inte längre.

Kan ju passa på och informera om att jag inte tyckte Betnér var lika rolig som han brukar vara. Det började väldigt bra, men sedan kom han in alldeles för mycket på amerikanska presidenters diverse folkmord och sedan slutade det med att han försökte säga "knulla" så många ggr som möjligt. Han nämnde iaf enhörningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0