"Homosexuella, ej tillträde."

Jag blir så jävla trött.
Sitter här och ska fylla i en 6-sidig hälsodeklaration till Tobiasregistret.
Att homosexuella män inte får stå med i registret är något som stör mig något otroligt, även om jag viste om det redan innan.
Men nu tar dom det väl lite väl långt.. Följande är en fråga från deklarationen, jag lovar, jag har inte hittat på det..

"För kvinnor: Har Du under de senaste 12 månaderna haft sex med någon man som har haft sex med en annan man under de senaste 5 åren?"

För det första: Hur ska man veta det? Jag menar, om man har sex med nån, inte frågar man honom om han varit med en annan man de senaste fem åren..?!

Och för det andra: Vad fan spelar det för jävla roll? Visst, jag är medveten om att homosexuella män har lättare för att få HIV/AIDS, men förhoppningsvis så testar dom väl alla ändå? Inte kan dom ju ta deklarationssavren som en garanti? "Jaha, du har inte haft sex med någon bisexuel, då har du inte AIDS.." Dom måste väl för helvete testa alla i alla fall. Så varför ska dom ställa dessa frågor? Så att läkarna sedan kan sitta där med sina nervärderande blickar och konstatera att man är bi alt. homo? Det ska väl dom bara ta och skita i. Alla ska behandlas lika, alla ska få chansen att testa om dom är friska nog att stå med i registret.

Har god lust att elda upp deklarationen här och nu..  Om det inte vore för den där lilla rösten inom mig som säger att människor inte ska behöva lida och dö pga några puckade läkare som skriver de töntiga frågorna.
Mummel.
Har god lust att skriva dit en egen notering i närheten av frågorna om homosexuallitet. "Jag är bisexuel, men jag har aldrig frågat killarna om dom är det, får jag vara med då?" Bara för att se vad dom säger.

Efterblivna, disskriminerande, puckade läkare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0