Greys Anatomy Säsong 5

Har nu sett de två första avsnitten av den nya säsongen av Greys Anatomy.
Redan efter ett par minuter hade en av huvudkaraktärerna dött. Det gäller att shocka. Men saker och ting var inte så illa som de verkade, och det började snart ordna upp sig igen.

Meredith fortsätter som vanligt, osäker på om hon vill binda sig eller inte. Hon ber Derek flytta in hos henne, sedan säger hon att det kanske inte var nån bra idé, sedan ber hon honom flytta in igen. På något sätt påminner hon om min yngsta bror.

Hela sjukhuset shockas av att få reda på att dom inte längre ligger som nummer ett på listan över de bästa läro-sjukhusen. (Upplärar-sjukhusen? Utbildnings-sjukhusen? Måste börja ladda ner med text.) De ligger nu på 12e plats och Richard bestämmer sig för att ta i med hårdhandskarna för att få sitt sjukhus att åter igen stiga i graderna.

Over all, en bra öppning för en ny säsong, med ett gästspel av Kevin McKidd som Owen Hunt, en arméläkare på permision som vi hoppas få se mer av. Han blir faktiskt erbjuden ett jobb på Seattle Grace, men han tackar nej. Men man kan ju ändra sig, jag har en svag känsla av att vi inte sett det sista av honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0