Halloween

Så man överlevde en helg i Skåne då.
Bevisligen =)

Hur härligt är det inte att sitta en fredagkväll och spela kort och röka vattenpipa? Lite svårt att hitta sällskap som är positivt inställda till det här uppe i Småland, får väl lägga en patiens lr låtsas att jag är schizofren..  Det går nog.
Blev inget besök på ScienceFiction-bokhandeln denna gång eftersom varan jag skulle ha hade utgått ur sortimentet. Var väl inte hela världen då det inte var något jag skulle köpa till mig sj utan det var tänkt som en födelsedagspresent och you can´t miss what you never had lr vad det nu är man säger.

På lördagen var det iaf dags för den första festen i AnnSofi och Johns lägenhet, verkligen på tiden eftersom dom bott där sedan i mars..

Johns bror kom dit tillsammans med sin flickvän/sambo/fästmö/fru?? Hm, vad vet jag.. Trevliga människor iaf, synd bara att dom (precis som AnnSofi och John) är helt inne i konstiga fritidssysselsättningar såsom SingStar och GuitarHero. Lyckligtvis så klarade jag av den nästintill omöjliga uppgiften att hålla mig borta från sagda aktiviteter och därmed undvika att göra bort mig första gången jag träffade dom. Istället (lr också, för alla andra) så spelade vi Roulette. Alltså inte den ryska versionen som kan ha lite mer otrevliga konsekvenser.. utan självklart DrinkRoulette, lr vad det nu heter, vad vet jag. Går iaf ut på att man snurrar en liten sifferplatta och en kula för att komma fram till ett nummer och en färg, precis som på kasinona. Nummerna och färgerna är sedan kopplade till olika snapsglas med olika innehåll. Har man otur (tur?) så kan man rätt så fort få rätt så mycket att dricka..

Men så var det inte i mitt fall. Fick dricka 2ggr, båda gångerna var det cider lr alkoläsk lr vad de nu va. Medan Therese (Terese?) fick glas efter glas innehållande vodka och Jägermeister.. Slutade med att hon hade druckit ungefär hälften, medan resten av oss delat på det återstående. ;)

Sedan, efter lite mer musikaliska sysselsättningar som jag höll mig borta ifrån så kom någon på idén att gå hem till killarnas mamma och hämta något mer spel som jag kunde hålla mig borta ifrån. Och promenad blev det, både dit och tillbaka, men inte fick vi med oss något spel inte.. Inte för att det hade gjort någon skillnad då ett flertal däckade när vi kom hem iaf.. All in all, en lyckad kväll ;P

Det bästa var utan tvekan ett samtal som utspelade sig när John och Andreas spelade SingStar. AnnSofi skulle av någon anledning hälla popcorn i min mun, men tack vare promillehalten lr kanske bara på pin kiv så hällde hon istället allt i min urringning.. Varpå hon upplyser alla om att jag har "saltade tuttar." Då svarar hennes sambo "Och jag har sockrade.." Hade roligt åt det väldigt länge innan vi alla erkände att vi egentligen hade hört att det inte alls var det han sade. Men ibland har man helt enkelt roligare om man hör fel. Jag borde veta..

Jag hör som jag vill.
I min värld.
Jag trivs här. 

Kommentarer
Postat av: Annsofi

haha jag skulle hälla popcornen i munnen, men alla kom på en gång och ja, åkte ut som du märkte hehe john går fortfarande och säger sockrade tuttar till mig och tycker de e skoj, haha du missade en rolig händelse, kundvagns åkandet. de var roligt hade ont i magen av allt skrattande.

förresten therese och andreas är förlovade. och bor ihop.. hmm måste bli hans fästmö då..?

2008-11-05 @ 08:43:01
URL: http://adiprovista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0