Blodcentralen FTW

"Nu e de jul här i vårt skjul.."

Jaa, nu är det snart jul. Till och med jag som inte har någon tidsuppfattning över huvud taget har fattat det nu.
Mestadels beror det nog på att jag har fått tre julkort och tre(lr2) julklappar redan. (Här måste jag bara nämna att det första julkortet fick jag redan i november..)

Anyway.

Var på Blodcentralen här om dagen. Hmm, igår? Som sagt, tidsuppfattning lika med noll. Per var iaf där, något mesig men otroligt bra på vad han gör. Men tror ni att  jag fick honom? Nej. Ist fick jag centralens nya wise-ass Börje som inte kunde hitta något blodkärl.. Känns ju bra att han förflyttades till Blodcentralen då.. Men efter lite assistance från Per så kom han igång iaf. När Per var över och hjälpte till så fick han syn på en av mina tatueringar och kände genast igen den som vad han kallade "ett egyptiskt öga." Varpå wise-ass-Börje tyckte att jag skulle tatuera något precis över blodkärlet dom hittade, så att det skulle gå fortare nästa gång. Om dom hade utbildat sina folk så hade han ju vetat att om jag hade gjort en tatuering hade jag troligtvis inte kommit nästa gång. Troligtvis. Det kan ju även hända att jag helt glömmer bort vad jag har gjort sen sist.. It has been known to happen.

Känns som om att jag skulle kunna jobba som blodgivare på heltid. Gratis fika och presenter varje dag. Lite dåligt betalt annars bara.. Men man får ju iaf milersättning..

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0