Total förvirring & brist på juldans

Har kommit in  i en sån där period igen, när jag inte kan sova.
Igår kväll runt 12 halv 1 så verkar det som om att man äntligen ska driva in i den underbara frånvaron då jag i någon avlägsen del av mitt bakhuvud lägger märke till att det är nåt som låter. I min stilla sinnesförvirring så tänker jag att det är väckarklockan, men eftersom man vabnligtvis brukar få hjärtattack av den signalen så borde det inte vara den som låter.. Och hur som hellst så borde d ju iaf vara 3 timmar kvar till jag ska upp.

Efter nån minut så inser jag att det var mobilen som lät. SMS. Ett påfund som gör att folk kan störa en även om dom anser att det är alldeles för sent att ringa. Får fatt i mobilen och ser ett nummer jag inte känner igen. Meddelandet börjar med "Hej ska vi gå på skoldansen?" Huh?!? Man blir ju inte precis mindre förvirrad.. Läser igenom hela meddelandet och inser att jag inte forstod vad det stog. Efter tredje genomläsningen förstår jag att inbjudan till dansen även innefattar en cabaré. Vid den tidpunkten kunde jag för mitt liv inte koppla ordet "cabaré" till något annat än en film med Richard Gere. Tänker efter och inser att filmen är en musikal och att en cabaré i allmänhet är något liknande, men oftast med humoristiska sketcher som största del..

Funderar på om jag har tid och lust att närvara. Inser att filmen jag tänker på heter "Chicago", men att det antagligen inte påverkar mitt beslut så mycket.

Kommer fram till att jag faktiskt har den filmen någonstans i bokhyllan, och att jag inte ens har tagit av plasten på den än. Kanske skulle se den, har hört att den ska vara bra. Egentligen skulle man ju ge vad som hellst för att få se Richard Gere dansa och sjunga, kommer jag fram till, och svarar att visst vill jag följa med på cabaré och dans.

Försöker sedan somna, jag var ju så nära för ett tag sedan.. Men inte då. Sova är för mesar. Ligger vaken och funderar ärligt på att leta fram första boken i serien om Arvtagaren för att få tiden att pasera.. samtidigt känns det som om att om jag bara ligegr kvar och vägrar hålla ögonen öppna så kanske man mot all förmodan lyckas sova..

Lyckades faktiskt driva bort i en timme iaf, innan det är dags att gå upp..
Knapprar i mig ett par clementiner för att kunna hålla mig vaken.
Helteckning idag..
Och nissen på distriktet bredvid hade "ont i foten" så fick ta största delen av hans trappuppgångar.. Det är mucho underlisch att han eller hans bil alltid har ont/är trasig när det är heltäckning. Strange coinsidences.
Kommer hem till slut. Knapprar i mig ett par riskakor och ser på Nanny. Missade både Conan och Ellen idag..
Duschen.
Sova. Ett par timmar iaf. Koffein.
Sedan i väg på cabaré då. Men det visar sig att någon har missförstått något nånstans.. För cabarén var tydligen igår. Idag var det gymnasiets musikal. Inte en skymt av Richard.

Sedan bar det av mot sporthallen. Men inte ens en riktig juldans kan dom ha, när det är för gymnasiet.. Lr jaa, egentligen var det väl en riktig juldans, men jag är van vid mer än så.. Nu blev det iaf bara ringdans. Så vi placerade oss påläktaren och hade givande samtal med före detta lärare.

Alla frågar mitt sällskap hur det går med hennes barn. Sedan vänder dom sig till mig och frågar om jag inte ska ha barn snart. Yeah, that would be the day.. Upplyser min fd spanskalärare om att jag ska vänta tills jag är 35 och sedan adoptera en 15åring. Det blir ju nästan samma sak som att få barn vid 20.
Tar en promenad runt Parkskolan och sedan en sväng inne på gymnasiet. Kommer fram till att PArkskolan ser ny ut med gymnasiet är precis som vi lämnade det.. Kan fortfarande koden till mitt gamla skåp, funderade på att se om dom hade något roligt i det..

Hemma igen. Astrött. Hör att vi antagligen ska få middagsgäst.. Ska man orka var trevlig också? Funderar på att fixa lite mer koffein.. Men vet av erfarenhet att jag i så fall inte kommer kunna sova ikväll heller..

Suck.

Nu är det iaf jullov. Hörde jag i skolan.
Christmas spirit då va.
Ska försöka iaf.
Även att det är ett tag till tills jag får vara ledig..

Over and out.

Kommentarer
Postat av: AnniE

du skulle ju vist ha barn iaf en Elton Holland November Wiberg Timonen:P

2008-12-30 @ 15:39:24
URL: http://www.cherione.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0