Made of Honor

Filmdags idag igen!
Såg Made of Honor med Patrick Dempsey från Greys Anatomy i huvudrollen.
I grund och botten är detta egentligen en förutsägbar romantiskt komedi, en "må bra"-film som alla andra, fast med en stor skillnad. Den har som sagt var Patrick Dempsey i huvudrollen. Den typiska romantiska komedin handlar alltid om en tjej/kvinna som inte inser eller inte vågar berätta hur mycket hon älskar Mr. X. Made of Honor berättas ur en mans perspektiv.

Tom (Dempsey) har haft många kvinnor i sitt liv, och han har många underliga regler för hur han umgås med dom. Till exempel alldrig samma kvinna mer än en gång i veckan, ingen kontakt med familj, minns 24 h innan han ringer dom. Den enda konstanta kvinnliga närvaron i hans liv är hans bästa vän Hannah (Michelle Monaghan). Dom spenderar alltid söndagarna tillsammans, men inte förrän Hannah reser till Skottland i sex veckor inser Tom hur mycket han älskar henne och att han inte vill leva utan henne. När hon återvänder till Amerika är han redo att berätta det för henne. Men då komemr hon med nyheten att hon ska gifta sig med en skottsk hertig och flytta till andra sidan Atlanten. Eftersom Tom är Hannahs bästa vän så blir han direkt utsedd till "maid of honor." Men hur ska han kunna hjälpa henne med hennes bröllop när allt han vill är att hon ska finnas kvar i hans liv? Han bestämmer sig för att bli den bästa brudtärnan någonsin för att sedan kunna förstöra bröllopet från insidan och sno åt sig bruden själv.

En väldigt förutsägbar, men ändå något fängslande komedi. Bra skådespelare och otroligt vackra vyer från Skottland. Kan vara värtd att se om man är in the mood för en lite ovanlig, men endå originel romantisk komedi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0